tiistai 28. elokuuta 2012

Vitsaus

Olen viettänyt viikon maaten, sillä istumaan hädintuskin pystyn, seisominen on hankalaa ja kävely tuottaa järjetöntä tuskaa. Iskias ja sairaslomaa 1.9. asti. Lisäilenpä tänne vähän asioita, joita olen saanut aikaan koettaessani välttää mökkihöperyyden..


Talo. Aidan tekeminen vaati aivosoluilta paljon, jotta kulmat osuisivat kohdalleen,
komponentit olisivat kokonaisia ja vaakapuut suorassa!

Talo Section Plane -työkalulla 'läpivalaistuna'.
 Kalusteet 3D-varastosta suurimmaksi osaksi, osan tein itte!

Kun selailin The Missing Manual -kirjaa, päädyin lukuun  'Making Complex Profiles Follow a Path', ja päätin kokeilla. Tein pari nuppia. Ja suihkulähteen.




 Pistorasia ja ovikello on tommosta näpertelyä, kun yritin tehdä mahdollisimman yksityiskohtaista 3D-mallinnusta talosta. Loppujen lopuksi en ko. projektia saattanut lattialistoja pidemmälle..


Lisäksi tein pari muutakin projektia, suunnittelin mm. unelmataloani! Siellä on musiikkistudio sekä äänitystilat ja elokuvateatteri. Kyllä, aion tulla hyvin, hyvin rikkaaksi joskus :D Tuo projekti on vielä kesken aika pahasti, mutta tässä ScetchUpilla luodulla animaatiolla tiivistettynä ainakin tuo alin kerros (maan alla).



Puisto-animaatio on kolmesta kohtauksesta (scene) koostuva animaatio, jonka tein testatakseni Animation -työkalua sekä mallissa surffailemista kameran avulla.